Takaful Medical Card AIA Menu

Viewing all items for tag medical card

Permalink:

Kad Perubatan Paling Murah

Kad Perubatan Paling Murah ?

 

kad perubatan paling murah

Kad Perubatan Paling Murah. Dalam keadaan ekonomi sekarang ini, orang ramai sudah mula tercari-cari apakah alternatif yang terbaik dan termurah untuk mereka sekarang ini. 2 tahun lepas dengan RM100 , separuh trolley supermarket kita boleh penuhkan. Tetapi sekarang hanya dapat beberapa item sahaja.

Begitu juga dengan plan kad perubatan paling murah . Adakah ianya wujud atau sekadar mitos sahaja. Dengar pula dari surat khabar dan media sosial yang mengatakan kos perubatan meningkat naik 8%. Macam mana nak dapatkan kad perubatan paling murah.

Dengan AIA Takaful anda boleh mendapatkan kad perubatan paling murah untuk individu dan keluarga anda. Bayangkan dengan umur 30 tahun, anda masih boleh dapatkan perlindungan individu serendah RM 67 sebulan. Sudah tentu ianya adalah kad perubatan paling murah.

Dengan penjimatan sebegini, anda tidak perlu lagi untuk mengikat perut atau membuang perkara yang anda suka. Hanya dengan AIA sahaja anda boleh mendapatkan perlindungan menyeluruh dengan harga yang sangat berpatutan dan tidak membebankan diri anda dan keluarga

Bermula dari RM 65 sebulan untuk individu dan RM 350 untuk keluarga ( ibu bapa dan  4 orang anak) ianya sangat berbaloi

Klik Link dibawah untuk menghubungi saya http://www.takafulmedicalcard.com atau PM/Whatsapp 013-3759889 (Firuz)

  • Thanks for leaving a comment, please keep it clean. HTML allowed is strong, code and a href.

Permalink:

Kad perubatan saya dah lebih Dari tempoh bertenang tetapi bila claim tak leaps

Disinilah yang terjadi apabila agen tidak menerangkan dengan lengkap yang kad perubatan tidak kisah lah Dari mana operator takaful pun Ada menyediakan satu lagi klausa yang dipanggil contestable period. Atau challenge period yang mana pihak  operator takaful boleh tidak membayar seketika claim atau rawatan peserta Takaful untuk sementara waktu bagi menjalankan siasatan bagi penyakit yang dihadapi.

ianya termaktub didalam setiap polisi bagi 36 jenis penyakit kritikal. sebagai contoh penyakit jantung yang serius atau kanser seperti ditahap 3 atau 4 . Jika peserta sebelum ini tidak pernah mendapatkan rawatan dimana mana hospital baru lah syarikat Takaful Akan membayar bil tersebut. Dan jika pernah tetapi peserta Takaful tidak declare didalam borang maka syarikat Takaful tidak akan membayar bil peserta tersebut

 

hubungi 0133759889 untuk Takaful yang terbaik

  • Thanks for leaving a comment, please keep it clean. HTML allowed is strong, code and a href.

Permalink:

Law Of Attraction Pelik Tetapi Benar

Bagaimana Anda Hendak Mendapatkan Benda atau Perkara Yang Anda Idamkan Secara Mudah

Dahulu sebelum saya menceburi bidang insurans dan perancangan kewangan saya langsung tidak mengetahui bahawa kita boleh menggunakan kuasa minda untuk mendapatkan perkara yang kita inginkan dan menukarkan ianya menjadi satu realiti.

Setelah didedahkan dengan minda adalah satu kuasa yang kuat untuk mendapatkan apa saja yang kita inginkan dengan menanam satu azam dan keinginan yang sangat kuat.

Sebagai contoh:
Parking dihadapan pintu shopping complex.. siapa yang tak ingin mendapatkan satu parking di hadapan shopping complex? betul kan? sebelum keluar rumah saya sudah bayangkan kemana shopping complex yang saya akan tuju, dimana saya akan parking dan pada kebiasaanya saya akan mendapat tempat parking tersebut.

Sama seperti saya ingin memiliki client yang kerja hebat, hari-hari saya bayangkan saya mendapat satu client yang hebat dan alhamdulillah saya telah mendapatkannya..

Jika anda hendak memahami apa itu law of attraction anda boleh merujuk pada video The Secret: law Of Attraction..

  • Thanks for leaving a comment, please keep it clean. HTML allowed is strong, code and a href.

Permalink:

Kenapa anda perlu mempunyai kad perubatan

Kad perubatan akan membolehkan anda mendapat rawatan yang terpantas jika anda menghidapi penyakit. Persoalan disini adakah anda tahu bilakah anda akan sakit?

Jika anda membeli sebuah kereta atau rumah secara tunai atau bahasa omputihnya cash, anda memang tidak perlukan medical card. Adakah anda dapat bayangkan jika pada masa terdesak tiba-tiba anda memerlukan rm50,000 untuk merawat isteri anda?

Apa yg anda akan lakukan pada masa kecemasan itu? Adakah anda akan meminjam? Dan jika anda pinjam bolehkah anda pinjam dr bank pada masa itu?

Fikirkan lah sendiri ya.. Sbb ini keluarga anda dan bukan keluarga saya. Setiap ahli keluarga saya yelah saya sediakan rm1juta hanya untuk rawatan perubatan.. Jadi saya tidak perlu lagi tercari2 untuk mendapatkan duit…

P/s: jika anda tidak mampu sediakan rm5 sehari utk diri sendiri macam mana anda nak sediakan rm1000 pada masa kecemasan? Mintak kat jabatan kebajikan je lah..isi borang 5-8 bulan baru dapat reply.

  • Thanks for leaving a comment, please keep it clean. HTML allowed is strong, code and a href.